perjantai 15. tammikuuta 2010

neljä uutukaista!

Tämä viikko onkin mennyt aikalailla pikku miehen hoivaamiseen sillä alkuviikosta Onnilla nousi kuume ja olikin pari päivää jo terve kunnes eilen itki korvakipuaan ja mentiin lääkäriin. Lääkärin tuomio oli korvatulehdus minkä jo arvata saattoikin. Illalla nousi vielä kuume korvatulehduksen seuraksi mikä vei pikku miehen ihan vuoteen omaksi. Yleensä kun Onnista ei edes huomaa vaikka olisi kuumetta mutta eilinen ilta oli paha. Sitä aina niin toivoisi että saisi itse sairastaa lapsen puolesta mutta ei auttanut muu kuin antaa lääkettä, paijailla ja hoivata. Nyt lääke on onneksi alkanut purra ja pikku mies lähes oma itsensä. Ihanaa!


Keskiviikkona kuitenkin kävin ihanan ystäväni Jonnan kanssa vaatekauppa kierroksella ja kahvilla kera leivosten. Tuosta ylemmästä kuvasta jo arvata saattaakin että jäihän niistä kaupoilta jotain käteenkin. Ostin siis neljä paitaa. Löysin hameenkin ale rekistä mutta sinne se jäi koska oli yhtä kokoa liian iso. Näin jälkikäteen se on jäännyt kummittelemaan mieleeni ja ajattelin jos sen hakisin kuitenkin jos se vielä siellä olisi sillä voisihan sitä vähän kavennella. Tosin en tiedä että osaanko sen mallinsa vuoksi mutta se oli juuri sellainen mistä olen nyt haaveillut.
Tässä olisi ostoksieni saldo:

Kaikki muut olivat ale rekistä paitsi tuo raitapaita oli normaalihinnalla. Tuota Vilan tunikaa olen useasti hypistellyt kaupassa mutta sen suht korkean hinnan takia en koskaan raaskinut sitä ostaa. Nyt kun näin sen olevan alennuksessa kiikutin sen sovituskopin kautta kassalle. Tuo Vero Modan puuterisenlilan sävyinen tunika minulla jo ennestään olikin puuterin värisenä mutta koska tykkään siitä paljon ostin toisen värisenä myös. Ja mitä tuohon mustaan tunikaan tulee niin sekin minulla löytyy hailakan lilana ja nyt sitten löytyy myös mustana. Tuohon raitapaitaan taas ihastuin heti ensisilmäyksellä enkä pistänyt yhtään pahaksi jos kaapistani löytyisi lisää raitaa joten kassallehan sekin oli otettava mukaan;)

Kaupoissa kiertely ja kahvittelu meni ruututunikassa ja neuletakissa ja alaosassa farkkuleggingsit feikki uggien kanssa mikä on tuollaisella reissulla niin pettämätön kombo! Hyvää kuvaa mulla ei nyt asusta ole mutta tulee kyllä myöhemmin koska asu on yksi tämän hetken lemppareitani mukavuudessaan.


Nämä komeilivat sormessani ja ranteessani

Eli tuossa keskiviikon asua ja itseasiassa samaisella rennolla asulla vietin eilisenkin päivän.

Kun Onni vihdoin oli nukahtanut meni eilinen ilta Perhelehteä lukien ja samalla nauttien teestä ja muutamasta palasta suklaata. Nam!


Illemmalla tulee toinen postaus vielä perään mutta nyt nopsasti vielä kaupassa käymään.

Heido!
<3 Anna

Ei kommentteja: